AKCIA – ZĽAVA AŽ 100 € !!!

Máme ešte niekoľko voľných miest na šk. rok 2024/2025.

Pri zápise dieťaťa v termíne od 2.9.2024 do 13.9.2024 budete mať zľavu až 100 eur na školnom v mesiaci september.

Máte nárok aj na príspevok z Úradu práce sociálnych vecí a rodiny ak vaše dieťa navštevuje súkromnú škôlku, takže budete mať škôlku ZADARMO !!! O príspevok treba požiadať Úradu práce sociálnych vecí a rodiny.

V prípade, že ste rodič, ktorý vykonáva zárobkovú činnosť , máte nárok na príspevok vo výške 280 €.

Rodičia detí vo veku od 3 do 6 rokov majú nárok na predĺžené poskytovanie rodičovského príspevku. Platí to v prípadoch, ak ich dieťa neprijali do spádovej materskej školy z kapacitných dôvodov. . Rodič požiada o rodičovský príspevok na príslušnom úrade práce, sociálnych vecí a rodiny podľa miesta bydliska. Príspevok sa poskytuje len počas školského roka.

Rodič má nárok na rodičovský príspevok v rovnakej výške, v akej ho poberal do troch rokov veku dieťaťa. Jeho minimálna výška predstavuje 301 eur, ak rodič nepoberal materské. V prípade, že sa mu vyplácalo materské, je výška rodičovského príspevku 412,60 eur. Rodičovi vzniká nárok na rodičovský príspevok po splnení vyššie uvedených podmienok aj vtedy, ak pracuje a dieťa umiestni v súkromnej materskej škole. Výška príjmu rodiča pri poberaní tohto príspevku nie je nijako rozhodujúca.